δήμος-φυλής-απογειωτικό-υπερθέαμα-στ-1039473
ΔΗΜΟΙ | 27.06.2022 | 22:15

Δήμος Φυλής: Απογειωτικό υπερθέαμα στην 6η Γιορτή Γυμναστικής του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού “η Πάρνηθα

Ένα λαμπερό Show ενόργανης και ακροβατικής Γυμναστικής απόλαυσαν όλοι εκείνοι που το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 γέμισαν τις εξέδρες του Κλειστού της Ζωφριάς, για να απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Συλλόγων που εμφανίστηκαν και πιο συγκεκριμένα οι:

 ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΥΛΗΣ “Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ”

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ”

 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΜΟΥ “ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ”

 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΤΑΝΗ και

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΧΑΡΝΩΝ,

ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο της προπονητικής δουλειάς που γίνεται καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται στους ταλαντούχους αθλητές τους.

Τα παιδιά μέσα από τις εμφανίσεις τους, κατάφεραν να προκαλέσουν τον ενθουσιώδη θαυμασμό του κόσμου ο οποίος εκφράστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής με ηχηρό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τα εύσημα για την εξαιρετική τους δουλειά έδωσε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος και συνεχάρη τις προπονήτριες Σοφία Σερέπα που την αποκάλεσε “ψυχή της Πάρνηθας καθώς και τις Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, Μπακετέα Μαρία, Μαργαρίτα Πασιέτζεβα, Ντέπη Τσελέπη, Αργυρώ Κανελλοπούλου, Αξιώτη Όγλα και Κοντούλα Σοφία, αλλά και τους αθλητές τους , ανακοινώνοντας και την ευχάριστη είδηση ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας, σύντομα θα βρεθεί κοντά στα τμήματα της Πάρνηθας προκειμένου να μεταφέρει στους αθλητές τους την εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις του. Ο Γιώργος Μαυροειδής καλωσόρισε επίσης τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την ολόπλευρη στήριξή του.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τέλος, συνεχάρη τιςπροπονήτριες την κάθε μια ξεχωριστά και τους αθλητές τους κι απένειμε τιμητική πλακέτα στον έφορο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Δημήτρη Τσεγκέλη που έδωσε το “παρών” κι εξέφρασε τον θαυμασμό του, κάνοντας λόγο για εξαιρετικές και υψηλού επιπέδου εμφανίσεις.

Κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους, βρέθηκαν επίσης ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Θανάσης Σχίζας, η αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι οποίοι και απένειμαν αναμνηστικούς επαίνους στις προπονήτριες.

Όλοι τέλος αντάλλαξαν ευχές, για ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.