Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Νέες αποχωρήσεις από την παράταξη του δημάρχου

  • Απο stergios
  • 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:15
  • Comments Off

Τις αρνήσεις μελών της παράταξής της, «Δύναμη Πολιτών», συνάντησε η δημοτική αρχή στο πλαίσιο αναπλήρωσης των δημοτικών συμβούλων μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας του Άρη Βασιλόπουλου χρειάστηκε να αναζητήσει στήριξη από 10 μέλη της παράταξής του που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2014των εκλογών του 2014 για να πετύχει την συμπλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, με 4 νέα πρόσωπα, ενώ κάποιοι από αυτούς άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή και δεν αποδέχθηκαν.

Αφού αρνήθηκαν να αναλάβουν οι Εξάρχου Ρούλα, Ορτατζόγλου Μαριάνθη, Μαράκης Μανώλης, Πανταζόπουλος Γεώργιος (οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα αναλάβει) , Τουμπάνου Βασιλική και Καραδήμου Αναστασία (αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η άρνησή της), τελικά νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν οι Ταβλαρίδης Παναγιώτης, Καπούα Κωνσταντίνα, Χατζηγεωργίου Κώστας και Πολίτη Νανή.

Με τον τρόπο αυτό ακόμα 6 στελέχη της Δύναμης Πολιτών έθεσαν ουσιαστικά, έξι μήνες προ των εκλογών, τους εαυτούς τους εκτός παράταξης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!