δήμος-εορδαίας-η-αντιπολίτευση-κατήγ-702186
ΔΗΜΟΙ | 11.06.2022 | 10:17

Δήμος Εορδαίας: Η αντιπολίτευση κατήγγειλε χρηματισμό αντιδημάρχου

Την απομάκρυνση δύο αντιδημάρχων στο δήμο Εορδαίας ζητά με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, Αθηνά Τερζοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«—Ζητάμε την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ 2 Αντιδημάρχων Εορδαίας Τ-Ω-Ρ-Α —Ζητάμε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων κ. Αντωνιάδου Μαρία να μας απαντήσει ” ποιούς στέλνει στο διάβολο και ακόμη παραπέρα! ” (τέλος χθεσινής συνεδρίασης Δημ.Συμβ. στις 8.6.2022 )

Στην βαρειά καταγγελία που έκανε η παράταξή μας (της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας ) ότι η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων κ.Αντωνιάδου Μαρία, από έρευνα ,που κάναμε καταδείχθηκε ότι χρηματίζεται, αυξάνοντας το προσωπικό της εισόδημα προμηθεύοντας κομπιούτερ κα λογισμικά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, με απόφαση που υπογράφει ο έτερος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ.Κυριάκος Αντωνιάδης , Ο Δήμαρχος κ.Πλακεντάς , προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο παρέπεμψε το θέμα ” στην αποκεντρωμένη” για τη νομιμότητα ή όχι των καταγγελομένων. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ. ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. Τα Πολιτικά πρόσωπα και κυρίως όσοι ασκούν δημόσια εξουσία , την ασκούν για το δημόσιο καλό και όχι για το ατομικό τους οικονομικό κέρδος. Ούτε γι αστείο ! Εκπροσωπούμε ενα μεγάλο μέρος “της κοινής γνώμης” . Η συνείδηση των πολιτών δεν ανέχεται ανήθικες συμπεριφορές σαν τις επιλογές των πολιτικών προσώπων που χωρίς ντροπή υπηρετούν την τσέπη τους. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητάμε την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, για να ζητήσουμε ενώπιον των πολιτών της Εορδαίας, την άμεση απομάκρυνση για ηθικούς λόγους των δύο αντιδημάρχων όπως επίσης και να θυμίσουμε σε όλους τους αυτοδιοικητικούς ότι οι πολίτες του Δήμου Εορδαίας αξίζουν Διαφάνεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη! Η Αξιωμ.αντιπολίτευση του Δήμου Εορδαίας».