Δήμος Έδεσσας: Αποπληρωμή χρέους και αποδέσμευση ΑΦΜ

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου Έδεσσας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, είναι τα χρέη των προηγούμενων χρήσεων.

Οι οφειλές του Δήμου Έδεσσας προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς οδήγησαν, όπως είναι γνωστό, στη δέσμευση του ΑΦΜ του Δήμου, με αποτέλεσμα την παρακράτηση μεγάλου μέρους των εσόδων του και τη στέρηση της δυνατότητας άσκησης πολιτικής σε πολλούς τομείς.

Για την αποπληρωμή των χρεών προς δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς ο Δήμος Έδεσσας καλούνταν να καταβάλει ετησίως το ποσό των 560.000 €!

Από εχθές, σύμφωνα με έγγραφο της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, οι οφειλές του Δήμου Έδεσσας έχουν αποπληρωθεί και έχει αποδεσμευτεί το Α.Φ.Μ. του!

«Στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία που διανύουμε τα χρήματα που δίνονταν για αποπληρωμή παλιών χρεών, όπως και η οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου Έδεσσας, έχουν τεράστια σημασία για την άσκηση αποτελεσματικότερων πολιτικών στον κοινωνικό τομέα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», καταλήγει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΦΜ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΧΡΕΟΣ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!