δήμος-διονύσου-μήνυμα-του-δημάρχου-γι-1027746
ΔΗΜΟΙ | 01.06.2022 | 20:13

Δήμος Διονύσου: Μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων, που ξεκινούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 3 Ιουνίου για ταν ΓΕΛ, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που συμμετέχουν ως υποψήφιοι, και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Παιδιά, θέλω να γνωρίζετε ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν είστε μόνοι. Είμαστε όλοι δίπλα σας με τη θετική μας σκέψη, στηρίζοντας τον αγώνα που κάνετε για να πετύχετε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και μαζί να κερδίσετε ένα καλύτερο μέλλον που θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειές σας.

Να θυμάστε, επίσης, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, αλλά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημασία έχει να ζήσετε το όμορφο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σας, το οποίο θα είναι γεμάτο με εμπειρίες, προκλήσεις αλλά και όμορφες στιγμές που μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας. Γι’αυτό δώστε τον αγώνα σας χωρίς έννοιες αλλά μόνο με θετική διάθεση και κυρίως αισιοδοξία.

Εγώ θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με υπομονή, επιμονή αλλά και αυτοπεποίθηση μπορείτε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά σας!

Καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Γιάννης Καλαφατέλης

Δήμαρχος Διονύσου