δήμος-δ-αχαΐας-κλείνει-όλες-τις-σχολ-1536264
ΔΗΜΟΙ | 20.01.2026 | 20:48

Δήμος Δ. Αχαΐας – Κλείνει όλες τις σχολικές μονάδες λόγω κακοκαιρίας

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με γνώμονα την ασφάλεια παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημέρωσε πως αύριο 21 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει πως με απόφαση του Δημάρχου, Γρηγόρη Αλεξοπούλου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των ισχυρών θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή μας, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου, των ΚΔΑΠ Ράχης και Δύμης και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κ. Αχαΐας και Α’ Διασποράς 116 Π.Μ. την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Η απόφαση του Δημάρχου ελήφθη για την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του λοιπού προσωπικού.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.