Δήμος Αθηναίων: Προς μονιμοποίηση 400 ΔΕ, ΥΕ της 3Κ/2018 (έγγραφο)

Δήμος Αθηναίων: Προς μονιμοποίηση 400 ΔΕ, ΥΕ της 3Κ/2018 (έγγραφο)

Να προχωρήσουν οι αρμόδιοι Διευθυντές  άμεσα και κατ’ εξαίρεση τις εκθέσεις αξιολόγησης, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης των διορισμένων με την 3Κ/2018, ζητά με έγγραφο του, που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Α. Τσιατσιάμης.

Tο θέμα αφορά περίπου 400 εργαζόμενους ΔΕ και ΥΕ, που έχουν προσληφθεί με την προκήρυξη 3Κ/2018 και παρότι έχει περάσει μία τριετία, βρίσκονται ακόμα σε καθεστώς δίχρονης δοκιμαστικής περιόδου!

Η δημοτική Αρχή του Κώστα Μπακογιάννη αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από πίεση της συνδικαλιστικής παράταξης «Εργατική Αντεπίθεση» και της «Ανοιχτής Πόλης».

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου

Για το θέμα ενημερώνει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ο γενικός γραμματέας του δήμου. Πρόκειται για το δεύτερο θέμα στην σημερινή συνεδρίαση υπό τον τίτλο:

«Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία μονιμοποίησης των διορισθέντων της προκήρυξης3Κ/2018 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο αναβλήθηκε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, 3Κ/2018, 400 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]