Δήμος Αθηναίων κατά Μάρκου Μπόλαρη: Να αποκαταστήσει την αλήθεια

«Θα μπορούσε να είναι απλή πρόκληση, αν δεν συνιστά πολιτικό θράσος το γεγονός ότι στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης εμφανίζεται να παραδίδει τη σκυτάλη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων σαν να ήταν δική του διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι ούτε το υπουργείο Εξωτερικών, ούτε ο ίδιος είχαν την παραμικρή ανάμιξη».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για την «παραπλανητική» όπως την χαρακτηρίζει δημοσίευση του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, σχετικά με την «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων.

«Επειδή εσχάτως η συγγνώμη σπανίζει, καλούμε τον κ. Μπόλαρη τουλάχιστον να αποκαταστήσει αμέσως την αλήθεια και να αποσύρει την επίμαχη δημοσίευση, που προσβάλλει κατάφωρα εκατοντάδες ανθρώπους που δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση, που ανατέθηκε από την UNESCO στον δήμο Αθηναίων και την οποία τίμησαν συμμετέχοντας 450.000 πολίτες», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Τέτοιου είδους παλαιοκομματικές πρακτικές υποβιβάζουν επικίνδυνα το επίπεδο του δημόσιου βίου στη χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!