Δήμος Άργους Ορεστικού κατά Alpha Bank: Καταγγέλλει «πλήρη απαξίωση» πολιτών

  • Απο stergios
  • 23 Δεκεμβρίου 2019 - 10:46
  • Comments Off

«Δύο μήνες μετά το λουκέτο στο κατάστημα της Alpha Bank στο Άργος Ορεστικό, έρχεται η πλήρης απαξίωση των συναλλασσόμενων πολιτών από την εν λόγω τράπεζα», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Άργους Ορεστικού, περιγράφοντας τα παρακάτω:

«Το μηχάνημα ATM που έχει τοποθετηθεί για άμεση εξυπηρέτηση του κοινού (υποτίθεται ότι θα ήταν και το πλέον σύγχρονο, σύμφωνα με τις αρχικές διαβεβαιώσεις), παραμένει εκτός λειτουργίας εδώ και 10 περίπου ημέρες. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, οι ιθύνοντες αδιαφορούν παντελώς, δημιουργώντας μια απίστευτη ταλαιπωρία στους πολίτες που τόσα χρόνια τους εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους.

» Συγχαρητήρια κύριοι, συνεχίστε τον εμπαιγμό σας σε ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει με το υστέρημά τους. Τόσο τους υπολογίζετε!», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΜ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!