δήμος-αμαρουσίου-3-νέα-σάρωθρα-στη-μάχη-991202
ΔΗΜΟΙ | 15.02.2022 | 18:10

Δήμος Αμαρουσίου: 3 νέα σάρωθρα στη μάχη για την καθαριότητα

Δήμος Αμαρουσίου: Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 η παραλαβή και επίδειξη λειτουργίας 3 νέων σαρώθρων στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου του Δήμου που αφορά στην ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου με 17 νέα Οχήματα και 6 νέα Μηχανήματα Έργου νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Εξοπλισμού & Οχημάτων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννηκαι από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις δυνατότητες των νέων μηχανημάτων έργου και για την πρόοδο παραλαβής των υπολοίπων οχημάτων. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης των σαρώθρων, διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή τους ικανότητα και προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες των δρόμων του Αμαρουσίου, δεδομένων των τεχνολογικών και λειτουργικών ευκολιών που παρέχουν.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την παραλαβή των νέων μηχανημάτων δήλωσε: «Το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας φέρνει άμεσα αποτελέσματα που γίνονται αντιληπτά στον τομέα της καθαριότητας και των εξωτερικών συνεργείων, στην προκειμένη περίπτωση. Προμηθευόμαστε με ιδίους πόρους, νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που έρχονται να συμβάλλουν στην καθαριότητα της πόλης μας και την προστασία του περιβάλλοντος.