Δ. Αιγάλεω: Δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις όσων χρωστούν τροφεία

Έντονη πίεση  προς τους γονείς που χρωστούν μέρος των τροφείων προς τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ασκεί ο δήμος Αιγάλεω.

Σύμφωνα με  δημοσίευμα του Ριζοσπάστη η δημοτική αρχή απειλεί πως από εδώ και πέρα όχι μόνο δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των γονέων που χρωστούν,αλλά πως οι οφειλές τους θα βεβαιώνονται στην Εφορία. Το ποσό των τροφείων φτάνει ακόμη και τα 220 ευρώ.

Παράλληλα, όπως αναφερεται στο δημοσιευμα, ο Δήμος ετοιμάζεται να κλείσει δύο παιδικούς σταθμούς για εξοικονόμηση πόρων από τη μίσθωση των δύο ακινήτων αλλά και για ακαταλληλότητα των κτηρίων.

Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι τα παιδιά από τους σταθμούς που θα κλείσουν, θα συστεγαστούν σε υπάρχον παιδικό σταθμό. Τέλος απαγορεύεται στους ανέργους να κάνουν αίτηση, με το αιτιολογικό ότι «ο άνεργος έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να φυλάει το παιδί του».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΔΙΑΜΑΧΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!