Δήμος Αγρινίου: Υπέβαλε παραίτηση ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσιαμάκης -Για ποιους λόγους

  • Απο stergios
  • 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:11
  • Comments Off

Έντονη η φημολογία τις τελευταίες ώρες περί παραίτησης του αντιδημάρχου Κώστα (Ντίνου) Τσιαμάκη, που μόλις πριν λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα και μάλιστα σε νευραλγικό πόστο (καθαριότητα κλπ).

Προς το παρόν οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, κάτι που αναμένεται να γίνει ενδεχομένως μέχρι το απόγευμα. Από το δήμο Αγρινίου πάντως, δεν διαψεύδεται η σχετική πληροφορία.

Όταν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, τότε πιθανότατα θα γίνουν γνωστά και τα αίτια της παραίτησης, που όπως είναι φυσιολογικό, αναμενεται να συζητηθεί εκτενώς στην τοπική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναταράξεις στην παράταξη του κ. Παπαναστασίου, ενώ ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος, έδωσε στη δημοσιότητα γραπτή δήλωση.

Η δήλωση Τσιαμάκη-επικαλείται επαγγελματικούς-προσωπικούς λόγους

Πριν από λίγο ο κ. Τσιαμάκης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί υπέβαλα την παραίτηση μου στον δήμαρχο Αγρινίου άπο την θέση του αντιδημάρχου και την θέση του δημοτικού συμβούλου .καθαρα επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτό καθώς δεν μπορούσα να προσφέρω αυτό που ήθελα στον τόπο μου.Θα ήταν ανέντιμο να κρατήσω την θέση του δημοτικού συμβούλου από την στιγμή που παραιτήθηκα και από αντιδήμαρχος .θα ήθελα να ευχαριστησω τον δήμαρχο Γιώργος Παπαναστασίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και παράλληλα να του ζητήσω και συγνωμη γιατί δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του .διαβεβαιωνω ότι θα ειμΑι πάντα δίπλα του ως άνθρωπος . ειμαστε τυχεροί ως Δήμος που είναι ο Γιώργος δήμαρχος.τελος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε».

Την θέση του κ. Τσιαμάκη πρόκειται να καταλάβει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Γκούντας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, PROTEINOMENA, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!