Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Δήμος Αγράφων: Η αντιπολίτευση μπλόκαρε την εκλογή προεδρείου

Για σκευωρία και σαμποτάζ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, με αφορμη την αποχή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από τη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής, στην οποία θα εκλεγόταν το νέο Προεδρείο του ΔΣ.
Ακόμα και σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον Δήμο μας και ενώ όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της πανδημίας, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγράφων, κ.Μπαμπαλής και κα. Σουλιώτη, εμφανίζονται για μια ακόμη φορά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Επιδεικνύοντας πλήρη ανευθυνότητα κι εκμεταλλευόμενοι τον τρόπο συνεδρίασης του ΔΣ, επέλεξαν να απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αδιαφορώντας και απαξιώνοντας το ΔΣ κ τους πολίτες, επιμένοντας εμμονικά να εκβιάζουν πολιτικά και να προσπαθούν να μπλοκάρουν τη λειτουργία του Δήμου.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η συνεδρίαση αυτή τη φορά, με εγκύκλιο που εκδόθηκε, ήταν αποκλειστικά δια ζώσης. Οι προηγούμενες συνεδριάσεις λόγω επιδημίας σε όλους τους Δήμους, γίνονταν είτε δια περιφοράς είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ουδέποτε οι κ. Μπαμπαλής και κ. Σουλιώτη δεν ζήτησαν το 2021 εγγράφως ή απλά με δημόσια δήλωση, την σύγκλιση διά ζώσης του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει χώρος που να πληροί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για το λόγο αυτό και ουδέποτε απάντησαν σε σχετικό έγγραφο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Η ενιστάμενη κ. Σουλιώτη ως πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, που έχει πολύ λιγότερα μέλη, ουδέποτε συγκάλεσε διά ζώσης Συμβούλιο.”, τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρδαμπίκης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!