Δήμος Αγίου Βασιλείου : Δράσεις προβολής και ανάδειξης της περιοχής - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
Back

Δήμος Αγίου Βασιλείου : Δράσεις προβολής και ανάδειξης της περιοχής

Με σκοπό την ουσιαστική στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και γενικότερα στην ενίσχυση της Τοπικής Οικονομίας ο Δήμος Αγίου Βασιλείου σας προσκαλεί την Πέμπτη 14/4/2022 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Σπήλιου, σε ενημέρωση διαβούλευση για τις δράσεις προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Αγίου Βασιλείου έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής εκμετάλλευσης της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας των επικοινωνιών, των κοινωνικών δικτύων και των έξυπνων συσκευών, για την δυναμική παρουσίαση στους επισκέπτες των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή. Η παρουσίαση αυτή θα στηρίζεται στον γεωεντοπισμό του επισκέπτη και θα έχει χαρακτήρα προτάσεων συνδυασμένων με τα ενδιαφέροντα και τους ανάγκες του.
Παράλληλα θα μελετηθούν δράσεις του Δήμου Αγ. Βασιλείου για την παρουσία των εκπροσώπων των επιχειρήσεων της περιοχής στους θεσμούς και τις εκδηλώσεις προώθησης του τουρισμού.
Επίσης, με τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων η στρατηγική θα οδηγήσει σε μια σειρά καλών πρακτικών που θα κληθούν όλοι, Δήμος και δημότες, να ακολουθήσουν. Αυτές οι πρακτικές θα αφορούν στην σήμανση, στις επικοινωνίες αλλά και στην διαδικτυακή παρουσία των επιχειρήσεων ώστε να καταστήσουμε την περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου ελκυστικό προορισμό στις προτιμήσεις των επισκεπτών ξένων και Ελλήνων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!