Δήμος Αγίων Αναργύρων: Αντικομμουνιστική υστερία από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφιας

Την ανάρτηση υποψήφιου του συνδυασμού του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων –Καματερού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση:

Μετά τις απειλές στους συμβούλους της αντιπολίτευσης που φιλοξενήθηκαν στο προφίλ αντιδήμαρχου της δημοτικής αρχής, μετά την απαράδεκτη και χυδαία επίθεση που έκανε ο προαναφερόμενος στην πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, ακολούθησε η πρόσφατη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του Δημάρχου που αναφέρεται στο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για το κρούσμα κορονοϊού στο δημοτικό νεκροταφείο: «Οι συνέπειες ανάγνωσης της Μαρξιστικής θεωρίας από νεαρή ηλικία! Ενώ απαντάς με επιχειρήματα και εξιστορείς το τι ακριβώς συνέβη,αυτοί.. τον χαβά τους! Αυτό ειναι ο κομμουνισμός!!». Ο συγκεκριμένος στην προσπάθειά του να καλύψει τη δημοτική αρχή που αντί να ενημερώσει υπεύθυνα μας ζητάει και τα ρέστα,  δικαιώνει τη λαϊκή παροιμία που αναφέρεται σε κάποιους που λόγω της χαράς που τους διακατέχει δε μπορούν να κρυφτούν. Απειλές, ύβρεις, αντικομμουνισμός. Φαίνεται ότι έτσι αντιλαμβάνονται την …καθαρή πρόταση για την οποία μιλούσαν προεκλογικά. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!