Δήμοι Ροδόπης: Σε εγρήγορση στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

Έκκληση απευθύνουν οι δήμαρχοι Κομοτηνής, Ιάσμου και Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Γκαράνης, Οντέρ Μουμίν και Ντίνος Χαριτόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής για την ανάγκη απαρέγκλιτης εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό τόσο από τους πολίτες- κατοίκους της περιοχής, όσο και από τους επαγγελματίες στο χώρος της αναψυχής και της εστίασης.

Σύμφωνα με τους αιρετούς, μετά την διάγνωση κρουσμάτων στην ΠΕ Ροδόπης, είναι απαραίτητη η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας. «Πρέπει να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και όλων των αρμόδιων φορέων» τονίζουν.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι το στελεχιακό δυναμικό των δήλων είναι σε εγρήγορση για να επέμβουν άμεσα, όπου υπάρχει ζήτημα και ανάγκη.

«Δεν φοβόμαστε. Προστατευόμαστε. Ασπίδα μας ,η γνώση.» τόνισε ο κος Χαριτόπουλος. Ενώ ο δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης δεν έκρυψε για μια ακόμη φορά την ανησυχία του για τα φαινόμενα συγχρωτισμού στα café, στις τράπεζες κ.α. κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου με την επανάληψη ενός νέου lockdown…

Την παράταση ισχύς των προστατευτικών μέτρων στα όρια του δήμου Ιάσμου για προληπτικούς καθαρά λόγους γνωστοποίησε τέλος ο κος Οντέρ Μουμίν, έτσι η προσέλευση στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στα Δημοτικά Καταστήματα και στις ΔΕΚΟ θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Είναι δε υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΟΔΟΠΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!