Δήμοι: Προκαταρτική εξέταση από Αστυνομία για καταλήψεις και συνέπειές τους

Την ύπαρξη προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο έρευνας από τη ΓΑΔΑ για τις καταλήψεις και για τις συνέπειες των καταλήψεων στη λειτουργία των υπηρεσιών των δήμων επιβεβαιώνει, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος Παλλήνης Θ. Ζούτσος. Από τα γραφεία της ΓΑΔΑ έχει περάσει και ο δήμαρχος Αρτέμιδος-Σπάτων Χρ. Μάρκου. Όσον αφορά τις κοντινότερες στην Αττική περιοχές, ήδη έχουν αναφερθεί επισκέψεις αστυνομικών κλιμακίων σε κατειλημμένα κτήρια ΟΤΑ σε Λιβαδειά, Θήβα και Τανάγρα.

Τη σχετική καταγγελία έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προσπαθεί με τέτοιες μεθόδους να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αρτέμιδος-Σπάτων και ταμίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Ν. Κρέτσης, επιβεβαιώνει τις καθημερινές επισκέψεις αστυνομικών κλιμακίων στις καταλήψεις του Δήμου Αρτέμιδος.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!