ΔΗΜΟΙ: ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την  απόφαση για τη συνέχιση των καταλήψεων των δημοτικών κτιρίων με έμφαση στον αποκλεισμό των Γραφείων Προσωπικού (με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία συναδέλφων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας-απόλυσης) μέχρι την Παρασκευή, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΟΕ – ΟΤΑ. Παράλληλα οι εργαζόμενοι στους δήμους ανακοίνωσαν την προκήρυξη 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας για την Παρασκευή, από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια, ενώ την ίδια ημέρα θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (στις 11.30) και (μηχανοκίνητη ή πεζοπόρα) πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Συγκεντρώσεις σε MEGA, συνέδριο ΚΕΔΕ

Παράλληλα, όπως είχε γράψει η afodioikisi.gr το Σάββατο στις 9 το πρωί θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του MEGA CHANNEL (Λεωφόρος Μεσογείων 117-Αθήνα), «προκειμένου να δώσουμε τη δική μας απάντηση στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο (Ι. Χασαπόπουλος – Μ. Αναγνωστάκης), οι οποίοι προκειμένου να συκοφαντήσουν το δίκαιο και έντιμο αγώνα μας είπαν πως έδωσαν 10,00 ευρώ «γρηγορόσημο» για να μαζέψουμε τα σκουπίδια τους… τα πραγματικά και όχι τα τηλεοπτικά. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αν και κακοπληρωμένοι τους πληροφορούμε πως έχουν ήθος και αξιοπρέπεια, αρχές που δυστυχώς σπανίζουν στις μέρες μας !!!».

Ταυτόχρονα η ΠΟΕ- ΟΤΑ προαναγγέλλει  μαζική και δυναμική παρουσία του στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 10.00 το πρωί στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2-Αθήνα).

Καταγγελία κατά Μανιτάκη

Τέλος, η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλλει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη που «εκφράζει πλέον το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας», καθώς «για πολλοστή φορά, ενσαρκώνοντας το ρόλο του «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ-ΔΙΑΤΑΣΣΩ και ΕΚΤΕΛΩ» αρνείται να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων».

Σχετικά

ΔΗΜΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!