Δήμαρχος Βόλου: Άστοχη, ακατανόητη αντιπρόταση ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ για αντιμισθίες

Ως «άστοχη και ακατανόητη» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης την αντιπρόταση της ΚΕΔΕ και της Ένωσης Περιφερειών για αφαίρεση του ισόποσου από τους μειωμένους ΚΑΠ εκάστοτε έτους, προκειμένου να μη μειωθούν οι αντιμισθίες των αιρετών από το νέο έτος, όπως προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος, σε εκτενή δηλωσή του για το «μνημόνιο 3» και τις επιπτώσεις του στην Αυτοδιοίκηση, δηλώνοντας την υποστήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων:

«Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι ιστορική. Όπως ιστορική είναι και η ευθύνη των οργάνων της Αυτοδιοίκησης, της ΚΕΔΕ και της Ένωσης Περιφερειών. Οφείλουμε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε την αλήθεια, το έργο μας και τη συμβολή μας στην εθνική προσπάθεια. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να φυλάξουμε ψηλά στη συνείδηση των συμπολιτών μας την Αυτοδιοίκηση. Για να μην είμαστε εμείς εκείνοι που θα κλείσουμε τις κοινωνικές δομές των Δήμων, εκείνοι που θα διαλύσουμε τις ανάσες Αθλητισμού και Πολιτισμού, εκείνοι που θα διαμορφώσουμε υπέρογκα δημοτικά τέλη σε αυτή τη ζοφερή περίοδο. Η αντίδραση πρέπει να είναι σθεναρή, ενωτική και με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ

 

Διαβάστε επίσης:
ΑΙΡΕΤΟΙ: ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ!
ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ που ζητούν μείωση ΚΑΠ αντί περικοπές σε αντιμισθίες
Τζόκας: Κόβουν από την κοινωνία για να μην γίνουν μειώσεις στους μισθούς τους
Μίχος για αιρετούς: Μόνη αντίδραση να παραδώσουν τα οφίτσια τους

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!