Δήμαρχος Τήλου: Κάποιοι επιδιώκουν να «δέσουν» το Sea Star - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Ιούνιος
Back

Δήμαρχος Τήλου: Κάποιοι επιδιώκουν να «δέσουν» το Sea Star

Για «πόλεμο» που δέχεται προκειμένου να αποσυρθεί από τη γραμμή Ρόδου – Τήλου το πλοίο «Sea Star» κάνει λόγο η δήμαρχος Τήλου κυρία Μαρία Καμμά, σημειώνοντας  πως κάτι τέτοιο θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή του νησιού. Όπως είπε, προτίθεται να συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να του παρουσιάσει την κατάσταση.

Η δήμαρχος Τήλου λέει χαρακτηριστικά πως ζητούν να έχουν ισονομία και ισοπολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων, πολίτες ή τοπικοί πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί». Όπως λέει χαρακτηριστικά, «αντί αυτού να προβαίνουν σε ενέργειες που στόχο έχουν να το εξαφανίσουν. Και αυτά από νησιώτες. Έπειτα έχουμε την απαίτηση να μας καταλάβει ο κάτοικος του λεκανοπεδίου Αττικής που δεν μπορεί να φανταστεί τι σημαίνει να είσαι εγκλωβισμένος σε ένα τόπο!»

Το πλοίο ανήκει σε εταιρεία το πλειοψηφικό πακέτο της οποίας ανήκει στον Δήμο Τήλου και από το 2000 συνδέει το νησί με τη Ρόδο. Όπως λέει η κυρία Καμμά, από τότε η Τήλος γνώρισε σημαντική ανάπτυξη και ήταν καθοριστική η συμβολή του στο να μην«ερημώσει» το νησί των Δωδεκανήσων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!