Δήμαρχος Πεντέλης: Στον αγιασμό νεοαναγερθέντος δημοτικού σχολείου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Δήμαρχος Πεντέλης: Στον αγιασμό νεοαναγερθέντος δημοτικού σχολείου

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. Πεντέλης, τους Θεματικούς και Τοπικούς Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, τους Προέδρους Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης και τον Εθελοντή Σύμβουλό του, παρευρέθη στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Κρυστάλλειο), του νεοαναγερθέντος 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Πεντέλης καθώς και του Λυκείου της Δ.Κ. Μελισσίων, δίνοντας το μήνυμα ότι τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της κοινωνίας μας, η ΕΥΘΥΝΗ της μόρφωσης και της διαμόρφωσης του χαρακτήρα τους, με γνώμονα το ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ το ΕΓΩ είναι ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο, με υγεία και δύναμη στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς και τόνισε πως όπως σε κάθε αφετηρία έτσι και στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα κύρια συναισθήματα θα πρέπει να είναι δύο, η Ελπίδα για τη Νίκη και ο Συναγερμός των Δυνάμεων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!