Δήμαρχος Ορεστιάδας για ΤΕΛΕΙΑ: Γνώρισα ένα διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά (βίντεο) - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back

Δήμαρχος Ορεστιάδας για ΤΕΛΕΙΑ: Γνώρισα ένα διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά (βίντεο)

“Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά τον επόμενο καιρό” αυτό ανάφερε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας  Βασίλης  Μαυρίδης μετά την συνάντηση του με τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο Πρόεδρο και ιδρυτή της Τελείας.

1

Συγκεκριμένα δήλωσε: « Ένα κόμμα που θα έχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και θα μας απασχολήσει αρκετά σοβαρά το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και θέλει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλέον σε επίπεδο κοινοβουλίου τα δίκαια της περιοχής με νέα συστατικά. Έχουν ξεφύγει από το παλαιόκομματικό, αυτό που μας έφερε σήμερα μέχρι εδώ. Τον ευχαριστώ θερμά που από τις πρώτες μέρες της περιοδείας του, ξεκίνησε από τον ακριτικό μας νομό για να μπορέσει να κοινοποιήσει και γνωστοποιήσει το πρόγραμμά του για τις επερχόμενες εκλογές».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!