Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου: «Μόνη διέξοδος οι κοινωνικοί αγώνες»

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, για τη στυγερή δολοφονία δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δήλωσε τα εξής:

“Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το δολοφονικό χτύπημα που κόστισε τη ζωή δύο νέων ανθρώπων και τραυμάτισε βαριά έναν τρίτο νέο. Η δολοφονική αυτή επίθεση εντείνει την κατάσταση της αποσταθεροποίησης της χώρας μας, πλήττει τα ιδανικά της ελευθερίας και της Δημοκρατίας και δημιουργεί έναν κύκλο βίας πέρα από τα όρια της λογικής.

Όπως και στο άμεσο παρελθόν με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έτσι και στη συγκεκριμένη δολοφονία, ως Δημοτική Αρχή καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε υποκινητή συμπεριφορών και νοοτροπιών βίας. Η εξάπλωση του παραλογισμού της βίας πρέπει να αποδοκιμάζεται και να καταδικάζεται από το σύνολο των πολιτών. Η ιστορία έχει δείξει ότι η ατομική βία και η τρομοκρατία δεν οδηγούν πουθενά, μόνο οι κοινωνικοί αγώνες μπορούν να δώσουν διέξοδο και λύση στα προβλήματα του τόπου.

Εκφράζουμε τα συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τον νέο που τραυματίστηκε σοβαρά.”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!