Δήμαρχος Λάρισας: Ζητά προτάσεις για το οργανόγραμμα στην υπηρεσία καθαριότητας - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back

Δήμαρχος Λάρισας: Ζητά προτάσεις για το οργανόγραμμα στην υπηρεσία καθαριότητας

Ο δήμαρχος Λαρισαίων απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα για τη διαμόρφωση του νέου οργανογράμματος στην υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Λαρισαίων, όπως τόνισε ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Καλογιάννης διευκρίνισε ότι το μεγαλύτερο μέρος των απορριμμάτων έχει μαζευτεί και υπεραμύνθηκε παράλληλα των χειρισμών που έκανε κατά τη διάρκεια των πολυήμερων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας. Ο δήμαρχος τόνισε επίσης ότι με τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση λύνεται ένα πρόβλημα που ταλάνιζε για χρόνια και τους συμβασιούχους, αλλά και τους ΟΤΑ και χαρακτήρισε υπερβολή την συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά την ψήφιση της ρύθμισης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!