Δήμαρχος Κορίνθου: Αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις αλλά ετοιμάζει προσλήψεις

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, αρνείται πεισματικά να ανανεώσει τις συμβάσεις των εργαζομένων του δήμου Κορίνθου που ο ίδιος απέλυσε τον Δεκέμβριο, μετά την λήξη των συμβάσεων τους. Ωστόσο, ο ίδιος ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πρόσληψη τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στο προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ως πέμπτο θέμα συζήτησης έχει οριστεί: «Προγραμματισμός πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα».
Όπως καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι του δήμου, οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να πετύχουν την αυτοδίκαια ανανέωση των συμβάσεων τους, ο δήμαρχος που αρνείται την επαναπροσληψή μας είναι έτοιμος να προσλάβει νέους εργαζομένους.
«Είναι αυτός ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να μας πάρει πίσω στην εργασία μας, για να μην αυξηθούν τα Δημοτικά Τέλη», αναφέρουν οι συμβασιούχοι και τονίζουν: «Τελικα δεν θελει να εφαρμόσει τον νόμο Βερναδακη ή θέλει να προσλάβει άλλους υπαλλήους; Γιατί άραγε;».
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!