Δήμαρχος Αγ.Νικολάου: Τι απαντά για αμάξι που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο

Στο πεζοδρόμιο του δημαρχείου αποφάσισε να παρκάρει το αμάξι του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Εμμ. Ζερβός χθες Τετάρτη, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να κυκλοφορήσει η φωτογραφία του στα social media και να προκληθούν αντιδράσεις. Τι απαντά όμως ο ίδιος;

Διαβάστε τι απάντησε ο δήμαρχος για το εν λόγω περιστατικό:

«Σήμερα (19/9), σε ανάρτηση που έγινε κατά τις απογευματινές ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του  αυτοκινήτου μου, παρκαρισμένου στο πεζοδρόμιο του Δημαρχείου, συνοδευόμενη από το σχόλιο : ότι το πάρκαρα  στο συγκεκριμένο σημείο, για να πάρω καφέ από παρακείμενη καφετέρια .

Ανεξάρτητα από το πως και γιατί έγινε – γιατί έγινε- το παραπάνω συμβάν, θέλω να δηλώσω ότι λυπάμαι για το γεγονός αυτό !

Γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται .

Όλοι οι συμπολίτες γνωρίζουν, πολύ καλά, ότι εντός πόλεως κινούμε με την μηχανή μου. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνήθεια που δεν εγκατέλειψα ούτε στην πρώτη, πολύ περισσότερο ούτε στην δεύτερη θητεία μου . Μάλιστα έτσι μετακινούμαι, αρκετά συχνά, και στα γύρω χωριά ( Ελούντα, Κριτσά, Καλό Χωριό ).

Για τις λίγο μακρύτερες οικογενειακές μας μετακινήσεις χρησιμοποιούμε το μικρού κυβισμού αυτοκίνητο της συζύγου μου και το συγκεκριμένο όχημα κινείται ελάχιστα, και μόνο για μακρινές αποστάσεις προσωπικών διαδρομών .

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες , στην οικογενειακή μας επιχείρηση στην Ελούντα, φιλοξενούμε φίλους από το εξωτερικό, στους οποίους και έχει παραχωρηθεί το ακινητοποιημένο ιδιωτικό μου αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους!  Είναι εύκολο για τους «κυνηγούς κεφαλών», να το αναζητήσουν παρκαρισμένο στον χώρο της επιχείρησης στα Πηγαϊδάκια Ελούντας.

Και επίσης είναι εύκολο να πληροφορηθούν ότι όταν συνέβει το γεγονός ( περίπου 10.30 ) βρισκόμουν στον χώρο του Δημαρχείου,  ενώ  η μηχανή μου, ήταν παρκαρισμένη μπροστά στο café όπου την είχα αφήσει το πρωί.

Λυπάμαι που έστω και άθελα μου, προκλήθηκε αναστάτωση και θόρυβος σε συμπολίτες -έστω και χωρίς την συμμετοχή μου -για ένα συμβάν που έτσι κι αλλιώς είναι επιλήψιμο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντ. Εμμ. Ζερβός»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!