Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ έχασε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο (φωτο)

Μειοψηφία είναι πλέον η παράταξη «Νίκη των Πολιτών» του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου (σ.σ. είχε υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ), μετά την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Χατζηανδρέου .

Είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις της πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη και των δημοτικών συμβούλων Μαρίας Ρεμπούτσικα και Γιάννη Λογοθέτη, με αποτέλεσμα, πλέον, η παράταξη του κ. Σταθόπουλου να διαθέτει 16 σε σύνολο 33 δημοτικών συμβούλων στο ΔΣ της Αγίας Παρασκευής.

«Εκφυλιστικά φαινόμενα»

Νας σημειωθεί ότι στη δήλωσή του ο κ. Χατζηανδρέου κάνει λόγο «επικίνδυνο γκριζάρισμα» της παράταξης αλλά και για «εκφυλιστικά φαινόμενα που λειτουργούν σε βάρος της ενότητας και, κυρίως, της πολυσυλλεκτικότητας της παράταξης… Στρατηγικής σημασίας κινήσεις και αποφάσεις, που θα δεσμεύουν τον Δήμο εσαεί, όχι μόνο δεν λαμβάνονται συλλογικά, αλλά, εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία στοιχειώδη προεργασία, μελέτη και επεξεργασία. Ως πλέον ενδεικτικό παράδειγμα αυτής της πρακτικής ανέφερε την απόκτηση του κτήματος Ιόλα», καταλήγει ο κ. Χατζηανδρέου.

O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ