Δήμαρχος Σαντορίνης στην aftodioikisi.gr: Ξενοδοχείο, ο λόγος επίθεσης των μπράβων

Το περιστατικό με την μαφιόζικη επίθεση κατά του μηχανικού της Πολεοδομίας, επιβεβαιώνει, μιλώντας στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Ζώρζος. Όπως τονίζει πληροφορήθηκε την επίθεση η οποία «απ’ ότι φαίνεται σχετίζεται με έκδοση άδειας ξενοδοχειακής επιχείρησης της περιοχής» και γι’ αυτό προχωράει σε δύο κινήσεις:

Πρώτον, αναμένει την κατάθεση του μηχανικού, ώστε σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο του δήμου να προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον τον δύο μπράβων. Ωστόσο, προσθέτει πως «οι δύο είναι άγνωστοι στην Σαντορίνη και φαίνεται ότι ήρθαν στο νησί μόνο για την επίθεση».

Δεύτερον, συγκαλεί εκτάκτως σήμερα σε συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το περιστατικό.

Επιπλέον, ο κ. Ζώρζος υποστηρίζει ότι η Σαντορίνη είναι υποστελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα των κρατικών υπηρεσιών (αστυνομία, δήμος κλπ), επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο συγκεκριμένος μηχανικός που δέχθηκε την επίθεση είναι ο μοναδικός για έξι νησιά!!».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!