Δήμαρχος Μάνδρας: Να ποιοι ήρωες σταμάτησαν την εκκένωση στα Βίλια (φωτο)

Δήμαρχος Μάνδρας: Να ποιοι ήρωες σταμάτησαν την εκκένωση στα Βίλια (φωτο)

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την ανεπίσημη κυβερνητική εκδοχή, γνωρίζαμε ότι στα Βίλια δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης, γιατί υπήρχε η βεβαιότητα ότι «η φωτιά θα οριοθετηθεί εκτός οικισμού».

Τελικώς, στις 4 τα ξημερώματα οι επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων εισηγήθηκαν την προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων πέντε οικισμών, στους οποίους δεν έγινε επίσημη εκκένωση με μήνυμα από το 112, αλλά απομακρύνθηκαν από την αστυνομία που πήγαινε από πόρτα σε πόρτα. Πρόκειται για τους οικισμούς Αγία Παρασκευή, Καραούλι (όπου κάηκαν σπίτια), Θέα Πανόραμα και Τιτάν.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Μάνδρας -Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb δίνει μια άλλη εκδοχή για το ποιοι είπαν ΟΧΙ, και, τελικώς, παρά την αντίθετη εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής, δεν έγινε η εκκένωση στα Βίλια:

«Αυτοί είπαν ΟΧΙ στην εκκένωση.. ΗΡΩΕΣ», αναφέρει στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από φωτο νεαρών κατοίκων του χωριού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΒΙΛΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ -ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΕΚΚΕΝΩΣH, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΘΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]