Δήμαρχος και μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν μήνες τώρα περί της μη καθόδου του στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, ανακοινώνοντας επίσημα την απόφασή του στους ανθρώπους της δημοτικής του ομάδας.

Ο λόγος για το δήμαρχο Κομοτηνής, και μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πετρίδη, ο οποίος αποφάσισε να κατέβει από την κούρσα της αυτοδιοίκησης, δηλώνοντας «γεμάτος» από την μέχρι σήμερα πορεία του, αλλά και αποφασισμένος να μη συνεχίσει πλέον ως επικεφαλής και υποψήφιος ξανά για τον δημαρχιακό θώκο.

Το κάλεσμα του «πράσινου» δημάρχου, σύμφωνα με το xronos.gr, προς τους ανθρώπους της δημοτικής του ομάδας έγινε από τον ίδιο και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Η συζήτηση πλέον γίνεται για το χρίσμα, την επόμενη μέρα στην παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» αλλά και τους φόβους για διάσπαση της δημοτικής ομάδας, μετά την απόφαση Πετρίδη να μην είναι εκείνος επικεφαλής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΣ ΚΕΔΕ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!