Σάββατο
23
Σεπτέμβριος
Back

Δήμαρχος κατά Καραμανλή: Τον εβγαλαν και πρωτο στις Σέρρες…

Για τραγικό λάθος στη διαχείριση του θέματος των διοδίων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Δήμαρχος Βοϊου, Χρήστος Ζευκλής, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από ερώτηση που κατατέθηκε σχετικά με τις εργασίες στον παλιό δρόμο που συνδέει την Σιάτιστα με την Κοζάνη.

Μάλιστα από τα πυρά του Χρήστου Ζευκλή, δεν ξέφυγε και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, τον οποίο κατηγόρησε για υποσχέσεις και δεσμεύσεις τις οποίες δεν τήρησε:

«Αυτός ο Καραμανλής, τον έβγαλαν και πρώτο στις Σέρρες μην πω τίποτα, ας πάρει την ευθύνη για το δρόμο που είπε θα τον διορθώσει και δεν το έκανε. Είναι μια παγίδα θανάτου, εμείς επαναφέρουμε το θέμα συνέχεια», τόνισε.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, την περίοδο των διαπραγματεύσεων με το Υπουργείο, ο Δήμος Βοϊου είχε ζητήσει αντισταθμιστικά από το Υπουργείο για τη λειτουργία των διοδίων στην Εγνατία Οδό, με ένα από αυτά να είναι η βελτίωση της παλιάς Ε.Ο. στο κομμάτι που συνδέει την Κοζάνη με τη Σιάτιστα.

Εκεί έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα με τον κ. Ζευκλή να σημειώνει πως ότι παρέμβαση έχει γίνει είναι «παγίδα θανάτου».

Παράλληλα ο Δήμαρχος ενημέρωσε πως υπάρχει και δεύτερος ενδιαφερόμενος επενδυτής για το ΒΙΟΠΑ Σιάτιστας, αλλά εκτίμησε πως σε 20 ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές με τον πρώτο ενδιαφερόμενο, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ξενοδοχείο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» όπου δεν υπάρχει καμία ερώτηση και καμία όχληση από κάποιον για να το λειτουργήσει:

«Εμείς προχωράμε στην νομιμοποίησή του και σε ότι άλλο χρειαστεί, είναι δεδομένο όμως πως χρειάζεται πολλά χρήματα για την ανακαίνιση(περίπου 1εκ. ευρώ) ή ακόμα και την απλή λειτουργία του(300.000 ευρώ)».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!