Χίος: «ΣΤΟΠ» Δήμου σε κλειστή δομή 5.000 ατόμων

Την άποψή του ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου δεν θα πρέπει να μετακινηθεί από την αρχική του θέση για μία δομή καταγραφής και ταυτοποίησης 500 ατόμων, εξέφρασε κατά την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης για το Μεταναστευτικό ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

«Πριν λίγο καιρό έγινε συζήτηση για το μεταναστευτικό η οποία περιελάμβανε και το θέμα μίας νέας δομής, με συγκεκριμένη χωρητικότητα. Καταλήξαμε ότι θα κλείσει η ΒΙ.ΑΛ. και θα έχουμε μόνο μία δομή για καταγραφή και ταυτοποίηση με αριθμό 500 άτομα. Αυτός ο αριθμός ήταν το 1% του πληθυσμού με βάση και την εξαγγελία της κυβέρνησης. Είναι μία απόφαση σεβαστή και πρώτος που θα τη σεβαστεί είναι ο Δήμαρχος που πρέπει να την εκτελέσει.

Αυτό που εγώ λέω  μετά λόγου γνώσεως λέω είναι ότι παραμένουμε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ., με νέα δομή και συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που δεν θα υπερβαίνει τους 500», ανέφερε.

Δείτε ακόμη:

Μηταράκης στο ΔΣ Χίου: «Όπλο αποτροπής η νέα δομή των 5.000 ατόμων»

Aποκάλυψη στο ΔΣ Χίου: Έχει αρθεί ο γεωγραφικός περιορισμός μεταναστών

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΟΜΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!