δήμαρχος-αλεξανδρούπολης-παραμένει-966655
ΔΗΜΟΙ | 30.11.2021 | 23:29

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Παραμένει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Διατηρεί τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με τους βουλευτές Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο και Νατάσα Γκαρά, τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο καθώς και τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τη Δευτέρα. Στη συνάντηση που είχε ως κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, οι βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλος, και Νατάσα Γκαρά και ο συνεργάτης του κ. Δημοσχάκη, Σταύρος Τασιούδης. Από την πλευρά του βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση δεν παρέστη κανένας.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης επισημαίνει:

Για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή μας καθώς και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτική διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!

Σήμερα το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο δήμαρχος με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, έγινε γνωστό ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και τον Σεβασμιότατο και τους βουλευτές του νομού μας για την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξή τους.