Δήμαρχοι: Ευθύνες σε ΥΠΕΣ, ΑΣΕΠ για τις καθυστερήσεις στην 3Κ/2018

Επιστολή προς την aftodioikisi.gr με την οποία εξηγεί τις αιτίες της καθυστέρησης της αποστολής των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 από το ΑΣΕΠ και το υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους, προκειμένου να ξεκινήσουν οι χρονοβόρες διαδικασίες του διορισμού τους απέστειλε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ – ΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ο δήμαρχος με τον συγκεκριμένη επιστολή επιχειρεί να παρουσιάσει «όλη την αλήθεια» για την υφιστάμενη καθυστέρηση, την οποία κατήγγειλαν μέσω της aftodioikisi.gr, οι επιτυχόντες του διαγωνισμού με ανακοίνωση τους, στην οποία έκαναν λόγο για «εμπαιγμό» σε βάρος τους. 

Ο κ. Κυρίζογλου από την πλευρά του αφήνει αιχμές για τη στάση του υπουργείου και υποστηρίζει ότι εμπαίζει τους επιτυχόντες ήδη από τον Απρίλιο του 2018!

Υπενθυμίζουμε ότι το ΥΠΕΣ έχει αποστείλει εγκύκλιο προς τους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα στην οποία περιγράφεται συνοπτικά η διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ. 

Συγκεκριμένα στην επιστολή του, ο κ. Κυρίζογλου σημειώνει:

 

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, ΥΠΕΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!