Δίκη Χρυσής Αυγής: Χρυσαυγίτες χτύπησαν μετανάστη

Ομάδα μαυροντυμένων ανδρών χτύπησαν μετανάστη κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετάδωσε ο ΣΚΑΙ επικαλούμενος μαρτυρίες συγκεντρωμένων, οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο άτυχος μετανάστης έφυγε αιμόφυρτος από το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν μόνο γύρω από την αίθουσα των φυλακών για προληπτικούς λόγους ασφαλείας καθώς στο σημείο βρίσκονται και κινήματα κατά του ρατσισμού που συγκεντρώνονται σιγά σιγά.

Πλήθος φορέων, συνδικάτων, πολιτικών οργανώσεων, δημοτικών κινήσεων, κοινοτήτων μεταναστών και άλλων συλλογικοτήτων, συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

«Η κινητοποίηση την πρώτη μέρα της δίκης των ναζί της Χρυσής Αυγής επέβαλε να ξεκινήσει η δίκη και να συνεχιστεί στις 7 Μάη. Χιλιάδες εργαζόμενοι που πήραν μέρος στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και άλλων σωματείων, οι δημότες του Κορυδαλλού, φοιτητές, μαθητές, ΑμεΑ, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσαν δυναμικό παρών στο κάλεσμα του αντιφασιστικού κινήματος», αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

Στα της δίκης, ούτε και σήμερα θα δώσουν το παρόν οι νυν και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που -κατά την κατηγορία- είχαν διευθυντικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση. Όπως και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση αναμένεται να εκπροσωπηθούν μόνο από τους υπερασπιστές τους.

Πηγή: News247.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση