Δικαίωση Κουράκη με ομόφωνη απόφαση του Εφετείου.

Ομόφωνα, το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, δικαίωσε τον δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης σχετικά με την άδεια των σινεμά στην περιοχή«ΤΑΛΩΣ».

Αμέσως μετά την ομόφρωνη αθωωτική απόφαση ο κ. Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω τονίσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την αυστηρή προσήλωση  μου στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Εκ πεποιθήσεως υποστήριζα πάντοτε ότι ανεξάρτητα από τα μέσα και τις μεθόδους που ορισμένοι – λίγοι ευτυχώς – επιστρατεύουν προκειμένου να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους το φως τελικά νικά το σκοτάδι, η αλήθεια το ψέμα και η αδήριτη πραγματικότητα, τη συκοφαντία, την κακοήθεια, τη χυδαιότητα και τη λάσπη.

Αυτό επιβεβαίωσε πανηγυρικά σήμερα η ομόφωνη Δικαστική Απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης σχετικά με την άδεια των σινεμά στην περιοχή«ΤΑΛΩΣ».

Μια απόφαση με την οποία κατέρρευσαν παταγωδώς οι μεθοδεύσεις και οι δολοπλοκίες. Το γνωστό – άγνωστο κύκλωμα του ψεύδους και της συκοφαντίας, πήρε απάντηση.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ την κοινωνία του Ηρακλείου, τον απλό κόσμο, και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντά του απέναντι σε οποιαδήποτε συμφέροντα, όσο ισχυρά και αν είναι.

Αν αυτό από κάποιους θεωρείται “αμάρτημα”, καθώς και το γεγονός ότι δεν ανήκω στους “πορφυρογέννητους”, ας το πάρουν απόφαση και ας το χωνέψουν, ότι μοναδικός εντολοδόχος μου είναι ο λαός του Ηρακλείου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΦΕΤΕΙΟ, ΚΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΘΩΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΡΗΤΗΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!