Διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές

  • Απο stergios
  • 30 Μαρτίου 2019 - 10:11
  • Comments Off

Με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας Ανδρέα Κοτσανά θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Κοργιαλάς, όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Ναύπακτος….η μεγάλη μου λατρεία..Η πόλη που γεννήθηκα…μεγάλωσα..αγάπησα. Η πόλη που με γέμισε και συνεχίζει να με γεμίζει εικόνες, αναμνήσεις,χαρές και λύπες. Ήρθε η ώρα που πρέπει κι εγώ να ξεπληρώσω την αγάπη που μου έχει δώσει τόσα χρόνια αυτή πόλη κι ο κόσμος της. Ήρθε η ώρα που πρέπει κι εγώ να κάνω ότι μπορώ για να τη δούμε ακόμα πιο όμορφη..πιο λειτουργική και πάνω απ’ όλα να ζωντανέψει πάλι ο πολιτισμός και η κουλτούρα της. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να κατεβώ υποψήφιος με την παράταξη του Ανδρέα Κοτσανά στις επικείμενες εκλογές της 26ης Μαΐου στο Δήμο Ναυπακτίας…..το αγαπημένο μου LEPANTO!!» αναφέρει στην ανάρτησή του.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!