διαψεύδει-ο-μπέος-για-survivor-εγώ-είμαι-παλ-561695
ΔΗΜΟΙ | 20.11.2023 | 22:09

Διαψεύδει ο Μπέος για survivor: «Εγώ είμαι παλαιών αρχών»

O Αχιλλέας Μπέος θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και σημείωσε ότι «η παρουσία του Ατζούν στον Βόλο δημιούργησε ένα μύθο».

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και ακούγονται κουφά πράγματα πως δήθεν θα πάω στο….survivor. Κάναμε λίγο χιούμορ τις προηγούμενες ημέρες. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο με χιούμορ. Η παρουσία του Ατζούν στον Βόλο δημιούργησε ένα μύθο. Έλεγαν πως συνδέεται με την παρουσία μου στο survivor. Αυτά είναι αστεία ασφαλώς. Εγώ είμαι παλαιών αρχών. Δεν μπορώ να δω αυτό το θέαμα. Σηκώνομαι το πρωί στις 07:45 και φεύγω για την δουλειά. Από τις 9 το πρωί έχω ένα κεφάλι καζάνι. Είναι πολλά τα προβλήματα. Από τις εννέα το βράδυ πάντως είμαι στο σπίτι.

Για κάποιους είμαι πρότυπο, για κάποιους είμαι αντιπαθής. Για την πλειοψηφία στην πόλη μου, είμαι συμπαθής. Ακούστε λίγο. Εγώ κρίνομαι για το έργο μου. Και για την παρουσία μου στον Βόλο. Είμαι καψούρης με αυτή την πόλη, έχω διάθεση για να προσφέρω. Εάν κάποιος με κρίνει γιατί δεν γελάω, γιατί μιλάω όπως μιλάω, γιατί είπα αντί για γκέι κάπως αλλιώς μία άλλη λέξη, αυτό δεν με ενδιαφέρει. Στην Ελλάδα κούρασε η υποκρισία, το ψέμα, η ψευτιά» είπε χαρακτηριστικά.