Διαμαρτυρία των αστυνομικών στην Κω

Για την υποστελέχωση της υπηρεσίας περίπου στο μισό απ’ ότι θα πρεπε για να λειτουργήσει κανονικά, με συνέπεια να υπάρχει πλήγμα στον τουρισμό και σοβαρή δυσφήμιση από τις καθυστερήσεις στους ελέγχους σε αεροδρόμιο και Λιμάνι, διαμαρτυρηθηκαν σήμερα οι αστυνομικοί στην Κω, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων βόρειας Δωδεκανήσου.

Συμφωνα με το aegeanews.gr, οι αστυνομικοί, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου Αντώνης Κυδωνάκης ζητούν από τους ιδιοκτήτες δωματίων και τους ξενοδόχους της περιοχής να διαθέσουν δωρεάν δωμάτια σε όσους αστυνομικούς ζητήσουν απόσπαση στην περιοχή μας, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση κυρίως των επισκεπτών μας.

Στο πλευρο των αστυνομικών βρέθηκε και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο οποίος τόνισε ότι θα γίνει προσεχώς (και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και τους Βουλευτές της Δωδ/σου) παράσταση διαμαρτυρίας τόσο στον κ. Δένδια όσο και στην κ. Κεφαλογιάννη γιατί το θέμα μας αφορά άμεσα όλους και έχει σοβαρό αντίκτυπο στον τουρισμό του νησιού και της χώρας μας.

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από το aegeanews.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΩΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


Αφήστε μια απάντηση