Διαμαρτυρία για την παραμονή του ΙΚΑ στο Κερατσίνι

Διαμαρτυρία διοργανώνεται σήμερα, στις 10 το πρωί, στο Κερατσίνι, στην πλατεία του Δημαρχείου προκειμενου να παραμείνει το ΙΚΑ στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, εκατοντάδες πολίτες έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στην κατάργηση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Αμφιάλης δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς αυτές τα ιατρεία στην Αμφιάλη δε θα μπορούν να λειτουργήσουν.

Απο την πλευρά του, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς Τζανής έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, για να του εκφράσει την αντίθεση σύσσωμης της κοινωνίας του Κερατσινίου για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Η απομάκρυνση μιας σειράς διοικητικών υπηρεσιών, από την πόλη μας, αυτή την στιγμή το ΙΚΑ θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας,, αφού εκατοντάδες πολίτες θα αναγκάζονται καθημερινά σε μετακινήσεις με κόστος αλλά και χρόνο. Αν συνυπολογίσουμε ότι στην πόλη μας ζουν κι εργάζονται πάνω από 200.000 άνθρωποι και πως ήδη πρόκειται για μια επιβαρημένη κυκλοφοριακά περιοχή, αφού η πολιτεία και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν μερίμνησαν για να περάσει το ΜΕΤΡΟ και από το Κερατσίνι, αντιλαμβάνεστε πως η απόφαση του ΙΚΑ και λανθασμένη είναι και κατάφωρα άδικη. Ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ζητούν από τη διοίκηση του ΙΚΑ ν’ αλλάξει άμεσα τον σχεδιασμό της για την καλύτερη εξυπηρέτηση χιλιάδων ανθρώπων», δήλωσε ο κ.Τζανής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΙΚΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΤΖΑΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση