Διαμαρτυρία για τη μη ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

Τη μη ιδιωτικοποίηση του 51% του ποσοστού της ΕΥΑΘ ζητά το συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSΤΕ το νερό», που διοργανώνει τη Δευτέρα στις δώδεκα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΕΥΑΘ.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα μέλη του συντονιστικού, παρουσία και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και του ΕΚΘ μίλησαν ακόμη και για την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος «για να μιλήσουν οι πολίτες του πολεοδομικού συγκροτήματος», υπογραμμίζοντας ότι «χθες λήφθηκε η πρώτη ρητή απόφαση για δημοψήφισμα από το δήμο Ωραιοκάστρου».

Επίσης αναφέρθηκαν σε αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων Θέρμης και Πυλαίας – Χορτιάτη προς αυτή την προοπτική και Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.
«Εαν χρειαστεί να γίνει δημοψήφισμα η προσωπική μου θέση στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι υπέρ» τόνισε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ενώ κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θέρμης Σωκράτης Φάμελλος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΕΥΑΘ, ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!