Διακοπή ρευματοδότησης στο δημαρχείο Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η ρευματοδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Για να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία των δημοτών, τους γνωστοποιείται ότι μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο από συγκεκριμένες δημοτικές υπηρεσίες (διοικητικές, τμήμα δημοτικής κατάστασης, μητρώο, δημοτολόγια, ληξιαρχείο και οικονομικές, τμήμα μισθοδοσίας, εσόδων, λογιστηρίου και προϋπολογισμού, ταμείου) που σχετίζονται αποκλειστικά με την υποβολή αιτήσεων και τη χορήγηση χειρόγραφων αιτήσεων. Εξαιτίας της έλλειψης ρεύματος δε θα είναι δυνατή η έκδοση πιστοποιητικών και άλλων εγγράφων.

Κανονικά θα λειτουργήσουν την ίδια ημέρα οι δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Κιλκίς ήτοι η Τεχνική Υπηρεσία, η Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας (Πρόνοια) καθώς και το ταμείο της ΔΕΥΑΚ.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα αναβληθούν οι τεχνικές εργασίες και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες εντός του Δημαρχείου Κιλκίς θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕΥΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!