Διακοπές ρεύματος στη βόρεια Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, λόγω συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων της ΔΕΗ. Οι διακοπές αφορούν την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τη Φλώρινα και χωριά της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί έχουν προγραμματιστεί διακοπές σε περιοχές του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στην περιοχή μεταξύ των οδών Ροστάν, Λεβή, Βασιλίσσης Όλγας και Αθ. Διάκου στον κεντρικό δήμο.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνει όλη η περιοχή Καστανά στον δήμο Χαλκηδόνας.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα κοπεί το ρεύμα στον δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές της επέκτασης σχεδίου πόλεως και Κρεαταγοράς.

Από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί θα μείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και από τις 9 μέχρι τις 12 το μεσημέρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκατέρωθεν της οδού Αρδαμερίου.

Από τις 11 μέχρι τη μιάμιση θα κοπεί το ρεύμα στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης (μεταξύ των οδών Καραμανλή, Μπότσαρη, Σόλωνος και Μητροπόλεως), ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μμ δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές του Λαγκαδά.

Στη Φλώρινα, οι διακοπές αφορούν εκτεταμένο τμήμα της πόλης (περίπου 45 οδούς), ενώ στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του δήμου Μύκης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις προγραμματισμένες διακοπές στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΕΗ, ΡΕΥΜΑ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!