δευαβ-επίσκεψη-και-ενημέρωση-στα-δημο-1154816
ΔΗΜΟΙ | 23.03.2023 | 12:28

ΔΕΥΑΒ: Επίσκεψη και ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία του δήμου Βισαλτίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το νερό 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για το νερό, στις 22 Μαρτίου, η ΔΕΥΑ Βισαλτίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Βισαλτίας.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Πλαστηράκη, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αλεξάνδρα Καρρά και υπάλληλοι της επιχείρησης επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά Σχολεία της Νιγρίτας, της Τερπνής, του Δημητριτσίου, της Μαυροθάλασσας και  του Σιτοχωρίου.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης μοίρασαν στους μαθητές ενημερωτικό υλικό και τους μίλησαν για τη σημασία του νερού και τους τρόπους εξοικονόμησης. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στην φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού η οποία είναι αφιερωμένη στην επιτάχυνση της αλλαγής με κεντρικό μήνυμα «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας που μας άνοιξαν την πόρτα του σχολείου τους και ειχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους μαθητές για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η αξία του νερού και η σωστή διαχείρισή του.