δευακ-νέα-υπηρεσία-i-bill-για-την-ταχύτερη-ε-364426
ΔΗΜΟΙ | 22.12.2022 | 10:20

ΔΕΥΑΚ: Νέα υπηρεσία i-bill για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα ηλεκτρονικά για το λογαριασμό κατανάλωσής τους και να τον εξοφλούν «από τον υπολογιστή ή το κινητό τους», δίνει στους καταναλωτές της η ΔΕΥΑ Κατερίνης, στο διαδικτυακό σύνδεσμο https://deyakat.i-bill.gr

Η νέα υπηρεσία i-Bill, παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των λογαριασμών. Επίσης, με την εγγραφή στην υπηρεσία, οι καταναλωτές μπορούν να δέχονται ενημέρωση για το λογαριασμό τους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο e-mail.

Παράλληλα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας οι καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν το λογαριασμό τους, από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω eBanking, κάνοντας χρήση του «Κωδικού Πληρωμής», που αναγράφεται σε κάθε λογαριασμό που εκδίδεται.

«Η ευρεία χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και του διαδικτύου από την Επιχείρηση, όπως η αποστολή των λογαριασμών στο κινητό των καταναλωτών ή στο –e-mail τους, συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Αστέριος Μπουσνάκης. Ο κ. Μπουσνάκης συμπλήρωσε ότι το προσεχές διάστημα, η ΔΕΥΑΚ θα ανακοινώσει επιπλέον πρωτοβουλίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά την εξόφληση των λογαριασμών τους.