ΔΕΥΑ Ηρακλείου: 5.000 κυβικά νερό την ημέρα θα προστεθούν στο δίκτυο

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑΗ παρευρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το 2019 θα είναι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά στο θέμα της ύδρευσης. Ευελπιστούμε ότι το φράγμα Αποσελέμη θα είναι φέτος ξανά σε θέση να μας παρέχει αυξημένες ποσότητες νερού, ωστόσο εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας ώστε το Ηράκλειο να απεξαρτηθεί από αυτό.

Μαζί με το τεράστιο έργο της αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου το οποίο είναι σε εξέλιξη, την αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων που προχωρά και την διάνοιξη νέων γεωτρήσεων, δυο εκ των οποίων είναι ήδη έτοιμες,  τους επόμενους μήνες θα είμαστε σε θέση να παίρνουμε  2.000 κυβικά νερό την ημέρα επιπλέον, με την διαδικασίας της απογύψωσης (αντίστροφη όσμωση) η οποία θα ξεκινήσει σύντομα εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους εργαζόμενους της Επιχείρησης, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά σε όλους».

Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, Γιώργος Βουρεξάκης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης αντίστοιχα, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Ρασούλης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και πολλοί από τους εργαζομένους της Επιχείρησης.

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - ΔΕΥΑΗ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΔΕΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]