ΔΕΥΑ Ζακύνθου: Πρόστιμα για λαθροϋδροληψίες

Ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίασή του, το δ.σ. της ΔΕΥΑΖ, ενέκρινε τους όρους διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης για τη μελέτη του διαγωνισμού αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Λαγανά και τους όρους δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτων για εκμετάλλευση νέων γεωτρήσεων.

Επίσης, ορίστηκε η επιτροπή για τη διενέργεια του διαγωνισμού του έργου αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης από το νταμάρι Τσίπου Δ.Δ. Λιθακιάς έως την κεντρική δεξαμενή της Μπόχαλης στη Δ.Ε. Ζακυνθίων, ενώ, αποφασίστηκε και η επιβολή προστίμων για λαθροϋδροληψίες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, Παναγιώτης Αβράμης, ενημέρωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ιδιώτες να παραχωρήσουν στη δημοτική επιχείρηση, έναντι μηναίου μισθώματος 1.500 ευρώ, τα οχήματα με τα οποία μεταφέρουν λύματα από εκκενώσεις βόθρων, γεγονός που αντιμετωπίστηκε θετικά από το δ.σ., το οποίο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες, με την προϋπόθεση να μειωθεί το μίσθωμα.

Όπως τόνισε ο κ. Αβράμης, αυτό δείχνει την προσιτή τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΖ, δεδομένου ότι σημειώνεται κατακόρυφη αύξηση των συμπολιτών μας, που απευθύνονται στη δημοτική επιχείρηση για εκκενώσεις βόθρων, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί αισθητά η δουλειά των ιδιωτών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΔΕΥΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΒΡΑΜΗΣ, ΛΑΘΡΟΥΔΡΟΛΗΨΙΑ


Αφήστε μια απάντηση