ΔΕΥΑ Σερρών: Σκέψεις για μείωση του νερού και Κοινωνικό Τιμολόγιο

«Επεξεργαζόμαστε το θέμα της μείωσης της τιμής του νερού σ’ όλο το δήμο και την επέκταση του Κοινωνικού Τιμολογίου και σε άλλες ευπαθείς και κοινωνικά αδύναμες ομάδες, εδώ και πολύ καιρό». Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Θεόδωρο Αραμπατζή, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα, στα γραφεία της Υπηρεσίας, για τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς (8.107 τον αριθμό) που διένειμε η Επιχείρηση στα νέα Δημοτικά Διαμερίσματα του μεγάλου Δήμου Σερρών.

Όπως είπε, προτεραιότητα της ΔΕΥΑΣ είναι «τα δίκτυα της να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο και να παρέχουμε άφθονο καθαρό νερό», ενώ σημείωσε πως η δημοτική Αρχή τηρεί την προεκλογική της δέσμευση «για χαμηλότερο τιμολόγιο στα χωριά από την πόλη των Σερρών. Επιπλέον, οι κάτοικοι των πρώην Καποδιστριακών δήμων και κοινοτήτων θα πληρώνουν το νερό φθηνότερα από πριν».

Σε ερώτηση για τους απλήρωτους λογαριασμούς ο κ. Θ. Αραμπατζής τόνισε ότι «υπάρχει ανταπόκριση χάρη και στη διευκόλυνση των διακανονισμών». Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «δεν υπάρχει ασυλία για κανένα αλλά οριστική διακοπή της παροχής». Κατηγόρησε, δε, την αντιπολίτευση για αβάσιμες και ψευδείς κατηγορίες που έκανε, αναφορικά με φουσκωμένους λογαριασμούς. «Είναι αβάσιμες και ψευδείς. Δεν θα επιτρέψουμε το ψέμα να υποκαταστήσει την αλήθεια», ξεκαθάρισε ο Θ. Αραμπατζής.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι κάτοικοι των χωριών θα λαμβάνουν τον 6ο λογαριασμό ο οποίος θα είναι και ο εκκαθαριστικός. Ο Θ. Αραμπατζής κάλεσε τους καταναλωτές για τυχόν απορίες και πληροφορίες να απευθύνονται στο Τμήμα Καταναλωτών της ΔΕΥΑ στο τηλ: 2321083800. Η εξόφληση γίνεται στους κατά τόπους εισπράκτορες, στα γραφεία της Υπηρεσίας (Κουντουριώτου 4) και μέσω Τραπέζης δια του συστήματος ΔΙΑΣ, με έκπτωση 5%.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΔΕΥΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!