ΓΣ ΚΕΔΕ: Προσπάθεια σύγκλισης δημάρχων – ΥΠΕΣ υπό το φόβο κινητοποιήσεων. Δείτε live (φωτο)

Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλεί σήμερα Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου η ΚΕΔΕ με κεντρικό θέμα την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα , στο ξενοδοχείο Caravel, με ώρα έναρξης στις 10 π.μ.

Οι εργασίες θα μεταδοθούν ζωντανά. Πατήστε ΕΔΩ για να τη δείτε ζωντανά.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, κάνοντας την κεντρική εισήγησης της Γενικής Συνέλευσης προανήγγειλε δυναμικές κινητοποιήσεις και σημείωσε: «Το μήνυμα της σημερινής μας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι ότι οι αιρετοί δεν πρόκειται να ανεχθούν πλέον καμία ενέργεια σε βάρος του θεσμού που υπηρετούν. Δεν θα φορτωθεί στις δικές μας πλάτες, το βάρος των ανέφικτων υποσχέσεων που κάποιοι έδωσαν, για να υφαρπάξουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Εσωτερικών, στη δική του παρέμβαση – χαιρετισμό, παρείχε ξεκάθαρες δεσμεύσεις στους αυτοδιοικητικούς κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ. Και, συγκεκριμένα, δεσμεύτηκε ότι θα εξοφληθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τα οφειλόμενα του κεντρικού κράτους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες όπως είπε εξελίσσονται με ομαλό τρόπο.

Χαιρετισμοί

Ο Ν. Τράκας πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ τόνισε την ανάγκη εργαζόμενοι και αιρετοί σε ενιαίο μέτωπο να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΠ – ΟΤΑ Μάρκος Δαρδαμάνης, εστίασε και αυτός από την πλευρά του στην ανάγκη εργαζόμενοι και δήμαρχοι να μη δεχθούμε καμία άλλη περικοπή

Ο Κώστας Αγοραστός πρόεδρος ΕΝΠΕ, σημείωσε την ανάγκη «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε το μέλλον».

Δείτε φωτογραφίες:

kede1

kede2

kede4

kede5

kede6

 

kouroumplis_kede_aftodioikisi

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, LIVE


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!