ΔΑΣ-ΟΤΑ: «Περίεργη» η συνάντηση Καμίνη – ΠΟΕ-ΟΤΑ -Μεσολαβητής ο Λαμπρακάκης

«Μια «περίεργη» συνάντηση πραγματοποιήθηκε (μετά από 8 χρόνια) την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, μεταξύ της Ε.Ε.  της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Δημάρχου Αθηναίων, με μεσολαβητή τον πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και νυν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας», ξεκινάει την ανακοίνωσή της η ΔΑΣ-ΟΤΑ αναφερόμενη στην συνάντηση του δημαρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για την οποία με βάση τα παραπάνω, αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νώντα Λαμπρακάκη.

«Στη συνάντηση αυτή, μερικές μέρες μετά την πετυχημένη σε συμμετοχή απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου της Αθήνας, όλως παραδόξως, τόσο η δημοτική αρχή, όσο και η πλειοψηφία της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Συνδικαλιστική Ανατροπή, ΔΑΚΕ) δεν ήθελαν να συζητηθούν τα προβλήματα των συναδέρφων αλλά να γίνει μια γενική συζήτηση για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και να εγκαινιάσουν όπως είπαν, μια νέα περίοδο διαλόγου και συνεννόησης με την δημοτική αρχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε στέλεχος της ΔΑΚΕ, η συνάντηση στοχεύει στην ανάδειξη του κύρους του Δημάρχου!!!!!», αναφέρει η ΔΑΣ-ΟΤΑ, καρφώνοντας και αυτή με τη σειρά της (μετά από ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ) το μέλος της ΔΑΚΕ, Βασίλη Πολυμερόπουλο.

«Προκαλούν μάλιστα εντύπωση, οι δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά το τέλος της συνάντησης, ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων, είναι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοίκησης!!!!!, όταν την ίδια ώρα υπάρχουν καταγγελίες των σωματείων της καθαριότητας για ιδιωτικοποιήσεις τομέων όπως τα συνεργεία επισκευής, τα πλυστικά κλπ, και όταν μέσα στη συνάντηση ο γενικός γραμματέας του Δήμου, δήλωσε ότι η θέση της δημοτικής αρχής είναι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα, χωρίς να είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών!!!!!», συμπληρώνει η ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι ο εκπρόσωπος της ΔΑΣ-ΟΤΑ, θεώρησε σκόπιμο στη συνάντηση, να αναδείξει τα προβλήματα των συναδέλφων στο Δήμο της Αθήνας, ξεκινώντας από την ανάγκη να χορηγηθούν τα ΜΑΠ, τα συνολικά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού, καθώς και την ανάγκη να διπλασιασθεί ο αριθμός των προσλήψεων στο μηχανοτεχνικό προσωπικό. «Ωστόσο καμιά απάντηση δεν του δόθηκε, αφού η συζήτηση απ΄ ότι φάνηκε είχε προσχεδιασμένα χαρακτηριστικά».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΔΑΚΕ-ΟΤΑ, ΝΩΝΤΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!